Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Počeo Međunarodni sajam turizma!

 

Pod sloganom “Uživajte na vreme” juče je na Beogradskom sajmu otvoren 39. Međunarodni sajam turizma. Sajam traje do nedelje, 26. februara, a svoje aktivnosti predstavlja 1.100 izlagača iz 56 zemalja sveta. Zemlja partner je Crna Gora, dok prvi put turističku ponudu na ovom sajmu predstavljaju Rusija i Kina. Sajam je otvorio premijer Srbije, Aleksandar Vučić. 

Uporedo sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu održavaju se još 3 manifestacije: Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HoReCa, Sajam vina Beo Wine i Sajam suvenira Posetite Srbiju.

Ukoliko dolazite na Sajam turizma i BeoWine ovih dana, ne propustite da posetite naš štand!Samo za vas, pripremili smo specijalnu, sajamsku cenu knjige Kako (p)ostati uspešan ugostitelj!

Vidimo se u hali 2 (nivo b) Beogradskog sajma! 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.