Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Počeo Međunarodni sajam turizma!

 

Pod sloganom “Uživajte na vreme” juče je na Beogradskom sajmu otvoren 39. Međunarodni sajam turizma. Sajam traje do nedelje, 26. februara, a svoje aktivnosti predstavlja 1.100 izlagača iz 56 zemalja sveta. Zemlja partner je Crna Gora, dok prvi put turističku ponudu na ovom sajmu predstavljaju Rusija i Kina. Sajam je otvorio premijer Srbije, Aleksandar Vučić. 

Uporedo sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu održavaju se još 3 manifestacije: Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HoReCa, Sajam vina Beo Wine i Sajam suvenira Posetite Srbiju.

Ukoliko dolazite na Sajam turizma i BeoWine ovih dana, ne propustite da posetite naš štand!Samo za vas, pripremili smo specijalnu, sajamsku cenu knjige Kako (p)ostati uspešan ugostitelj!

Vidimo se u hali 2 (nivo b) Beogradskog sajma! 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...