Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Delta DMD ekskluzivni distributer Tikveš vina

 

Vinarija Tikveš i u ovoj godini nastavlja sa intenzivnim planovima i investicijama na srpskom tržištu. Nakon višegodišnje uspešne saradnje sa kompanijom NT Bolero, Tikveš nastavlja poslovanje drugačijim pristupom tržištu i od 1. marta ove godine počinje saradnju sa novim distributerom, kompanijom Delta DMD, koja je dobila ekskluzivno distributersko pravo za teritoriju Srbije. 

-Srbija je za nas bitno tržište, na kome smo prisutni decenijama, a poslednjih šest godina poslujemo i direktno preko naše firme M-6 Tikveš koja je ekskluzivni uvoznik za Srbiju. Tikveš vina su poznata i dobro prihvaćena od strane sadašnjih potrošača i tu poziciju želimo da ojačamo. Tržište se konstantno menja kao i potrebe potrošaca, a Tikveš se prilagođava okolnostima u kojima posluje. Rezultati prodaje nas ohrabruju da i pored ekonomske krize nastavimo sa ulaganjima u razvoj tržišta, u čemu će nas pratiti naš novi saradnik i distributer, kompanija Delta DMD, kod koga smo prepoznali sličnu posvećenost i način poslovanja. U narednom periodu očekujemo da udruženi ostvarimo veće prisustvo i uticaj na tržištu, kao i kontiunirani rast prodaje -  istakao je Igor Ilievski, generalni direktor vinarije Tikveš. 

Share

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.