Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kada Mišlenov tim napravi grešku...

 

Restoran Bouche a Oreille u Francuskoj nedavno je greškom dobio Mišlenovu zvezdu. Naime, zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič. Nagrađen restoran nalazi se u Buržu u ulici Ru de la Šapel, a onaj koji je stvarno trebalo da dobije zvezdu, u Parizu, u ulici Anpas de la Šapel. Vlasnica nagrađenog restorana je Veronika Žaket kojoj, kako kaže, telefon ne prestaje da zvoni, dok je stalni gosti pitaju zašto im nije rekla da ima Mišlenovu zvezdu. Inače, kompletan obrok u ovom restoranu košta 12,5 evra. 

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj



Beograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival



TOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...



Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.



Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...