Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kada Mišlenov tim napravi grešku...

 

Restoran Bouche a Oreille u Francuskoj nedavno je greškom dobio Mišlenovu zvezdu. Naime, zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič. Nagrađen restoran nalazi se u Buržu u ulici Ru de la Šapel, a onaj koji je stvarno trebalo da dobije zvezdu, u Parizu, u ulici Anpas de la Šapel. Vlasnica nagrađenog restorana je Veronika Žaket kojoj, kako kaže, telefon ne prestaje da zvoni, dok je stalni gosti pitaju zašto im nije rekla da ima Mišlenovu zvezdu. Inače, kompletan obrok u ovom restoranu košta 12,5 evra. 

Share

Najnovije vesti


Davide Fornasijero održao masterclass našim barmenima

CAMPARI MASTERCLASS I NEZABORAVNA ŽURKA U SRCU BEOGRADA

Svetski poznati barmen Davide Fornasijero održao masterclass našim barmenima u okviru Campari Unlock the Unexpected žurke



Strauss Adriatic – Takmičenje „Master of coffee 2019“

Biti barista znači biti vrhunski poznavalac kafe, ali biti najbolji među onima kojima su kafa i napici od kafe i posao i strast predstavlja veliki uspeh



Prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.



Pane e vino

U Westu 65, na Novom Beogradu, smešten je mediteranski restoran Pane e vino. Poznat je po svom kvalitetu hrane i usluge i po tome što je jedan od retkih prestoničkih ugostiteljskih objekata u kojima može da se uživa u ukusu hrane bez duvanskog...



Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju.