Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Karl Lagerfeld otvara hotele

 

Čuveni modni kreator, Karl Lagerfeld uskoro otvara Karl Lagerfeld Hotels&Resorts, lanac hotela, restorana i noćnih klubova. Naime, kompanija poznatog dizajnera je sklopila ugovor sa firmom Brandmark Collective BV koja je “obećala” da će njegovu viziju i estetiku preneti na hotele i restorane. Prva destinacija za “ispunjenje obećanja” biće Makao, Kina. Hotel će imati 20 spratova i biće smešten u sklopu luksuzne građevine Lisboa Palace. Podsećanja radi, Karl Lagerfeld se već oprobao u ugostiteljskim vodama: dizajnirao je nekoliko apartmana u Hotelu de Crillon u parizu, bazenski prostor u hotelu Metropole u Monte Karlu...

 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.