Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Karl Lagerfeld otvara hotele

 

Čuveni modni kreator, Karl Lagerfeld uskoro otvara Karl Lagerfeld Hotels&Resorts, lanac hotela, restorana i noćnih klubova. Naime, kompanija poznatog dizajnera je sklopila ugovor sa firmom Brandmark Collective BV koja je “obećala” da će njegovu viziju i estetiku preneti na hotele i restorane. Prva destinacija za “ispunjenje obećanja” biće Makao, Kina. Hotel će imati 20 spratova i biće smešten u sklopu luksuzne građevine Lisboa Palace. Podsećanja radi, Karl Lagerfeld se već oprobao u ugostiteljskim vodama: dizajnirao je nekoliko apartmana u Hotelu de Crillon u parizu, bazenski prostor u hotelu Metropole u Monte Karlu...

 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.