Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Krajem februara, sajam turizma

 

Na 39. međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 23. do 26. februara 2017. predstaviće se više od 1.000 izlagača. Sajam će trajati četiri dana i na njemu će biti predstavljene najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, turistički centri i hoteli, kao i međunarodni tur-operatori sa svih kontinenata. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Crna Gora, a slogan je “Uživajte na vreme”. U isto vreme, na Beogradskom sajmu organizuju se još tri manifestacije: međunarodni HoReCa sajam, BeoWine – sajam vina i sajam suvenira pod nazivom “Posetite Srbiju”. 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...