Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Hoteli se u Barseloni sele na periferiju

 

Kako bi smirili građane koje se žale na velike cene nekretnina, gradske vlasti u Barseloni su zabranile izgradnju novih hotela u centru grada. Naime, Gradsko veće odobrilo je predlog gradonačelnika Barselone da se smanji broj soba za turiste u centru grada. Nove licence za hotele neće biti odobravane, čak i ako dođe do zatvaranja hotela. Prema novoj uredbi, hoteli će morati da imaju ograničen broj soba, i moći će da se grade jedino na obodima grada. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.