Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Prvo za Lejdi Gagu, pa za osoblje Sakure!

Suši ili sveže meso sa gratinirom od japanske limete, soja sosom i ikrom od lososa, brancin „usuzukuri“ ili bakalar iz Japanskog mora, od sada vam u Sakuri poslužuje osoblje u uniformama svetskog modnog dizajnera poreklom iz Srbije, Marka Mitanovskog. Njegove modele nosila je i Lejdi Gaga.  

- Inspiraciju sam pronašao u istočnjačkom folkloru i filozofiji. U formi i detalju, preuzeo sam neke elemente tradicionalne japanske nošnje. Takođe sam hteo da ilustrujem strogost i disciplinu istoka i u izrazu ga prenesem na uniforme – rekao je Marko Mitanovski.

Uniforme kreirane za osoblje u potpunosti se uklapaju u koncept restorana koji predstavlja neobičan spoj tradicionalnog i modernog. 

- Misija restorana Sakura jeste da pomera granice i da svojim gostima uvek pruža nešto više. Pored beskompromisnog kvaliteta namirnica, koji je na prvom mestu, veliku pažnju poklanjamo prezentaciji koja se ogleda u izgledu restorana i osoblja. To nas je i navelo na saradnju sa jednim od naših najkreativnijih dizajnera, Markom Mitanovskim – izjavila je Biljana Frlog, PR menadžerka restorana Sakura i dodala: 

 - Ponosni smo na dodatnu vrednost koju naši gosti dobijaju i na činjenicu da će uz gastronoskomski, sada imati i poseban vizuelni doživljaj. 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.