Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Restoran u kome se jede samo avokado

 

Prvi avokado restoran uskoro će biti otvoren u Amsterdamu. Zvaće se Avocado Show i gostima će nuditi samo jela napravljena od avokada. Biće smešten u “gurmanskom” kvartu Amsterdama. U ponudi restorana biće popularni avokado tost u raznim varijacijama, hamburgeri sa avokadom, čokoladni avokado...Kada se otvori, predstavljaće prvi restoran u Evropi koji služi specijalitete od avokada.  

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.