Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  TOB predstavlja ponudu Beograda u Ljubljani

 

Kongresni biro Turističke oranizacije Beograda učestvuje na kongresnoj berzi Conventa u Ljubljani, na kojoj će predstaviti kongresnu ponudu Beograda organizatorima poslovnih skupova iz celog sveta. Međunarodni sajam jugoistočne Evrope za kongresni turizam i insentive Conventa održava se po deveti put u Kongresnom centru Gospodarsko rastvišče u Ljubljani. Učesnici ovog poslovnog sajma su predstavnici kongresne industrije: ponuđači – kongresni biroi, kongresne agencije i hoteli iz regiona, i kupci sa kojima se tokom unapred zakazanih B2B sastanaka dogovaraju i organizuju veliki poslovni skupovi u našem regionu.

Tokom prethodnih osam godina, Conventa je privukla 1.974 inostrana kupca iz 46 zemalja i 1.037 izlagača iz 17 zemalja jugoistočne Evrope.

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.