Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sajam gastronomskih inovacija

 

Deveti međunarodni sajam gastronomije, hotelske ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija – Hotel&Gastroteh održava se od 22. do 26. februara u Zagrebu. Na sajmu će se predstaaviti najznačajnije hrvatske kompanije iz HoReCa sektora, ali i brojni strani izlagači. U okviru ove manifestacije biće organizovane edukativne prezentacije, radionice i degustacije, kao i znanja i veštine učenika, budućih kuvara i poslastičara Ugostiteljsko turističke škole iz Zagreba. Posetioci će biti u prilici da prisustvuju Pizza show-u koji podrazumeva prezentaciju celokupnog procesa pripeme najfinijih pica. Osim toga, prisutni će moći i da degustiraju hrvatske autohtone proizvode, eko hranu, kolače, pršut, sir, med...

Share

Najnovije vesti


Trieste Coffee Experts 2019

Za zaposlene u italijanskom sektoru kafe već je postala tradicija da se svake druge godine sastaju u sedištu Bazzara Espresso na samitu Trieste Coffee Experts, koji organizuju braća Bazzara, idejni tvorci tog događaja, vlasnici italijanske...



Davide Fornasijero održao masterclass našim barmenima

CAMPARI MASTERCLASS I NEZABORAVNA ŽURKA U SRCU BEOGRADA

Svetski poznati barmen Davide Fornasijero održao masterclass našim barmenima u okviru Campari Unlock the Unexpected žurke



Otvoren konkurs za nagrade #kaktus2019!

O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR, digitalnih agencija i produkcijskih kuća iz Srbije i regiona



Strauss Adriatic – Takmičenje „Master of coffee 2019“

Biti barista znači biti vrhunski poznavalac kafe, ali biti najbolji među onima kojima su kafa i napici od kafe i posao i strast predstavlja veliki uspeh



Prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.