Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sajam gastronomskih inovacija

 

Deveti međunarodni sajam gastronomije, hotelske ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija – Hotel&Gastroteh održava se od 22. do 26. februara u Zagrebu. Na sajmu će se predstaaviti najznačajnije hrvatske kompanije iz HoReCa sektora, ali i brojni strani izlagači. U okviru ove manifestacije biće organizovane edukativne prezentacije, radionice i degustacije, kao i znanja i veštine učenika, budućih kuvara i poslastičara Ugostiteljsko turističke škole iz Zagreba. Posetioci će biti u prilici da prisustvuju Pizza show-u koji podrazumeva prezentaciju celokupnog procesa pripeme najfinijih pica. Osim toga, prisutni će moći i da degustiraju hrvatske autohtone proizvode, eko hranu, kolače, pršut, sir, med...

Share

Najnovije vesti


Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.



Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.



Nekoliko lekcija o zdravoj ishrani

Život je suviše kratak da bi se preskakala dobra klopa, dobro vino i dobar provod, zar ne?



Svetski dan sajmova

očetkom juna je Beogradski sajam, nosilac sajamske industrije u ovom delu Evrope, obeležio Svetski dan sajamske industrije (Global Exhibition Day).



8 tamburaša od bronze dočekuju goste u vinariji Zvonko Bogdan

Godine 2014, Zvonko Bogdan poželeo je da jedno njegovo vino posveti ljudima koji su kako kaže „ceo život proveli na bini, pola metra iza njega.”