Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Srpski specijaliteti za Srpsku novu godinu!

 

U hotelu Square Nine u Beogradu organizovan je doček Srpske nove godine. Specijalno za tu priliku, šef kuhinje Branko Kisić kreirao je poseban srpski meni na kome će se naći tradicionalni domaći specijaliteti pripremljeni na inovativan način. Večera je zakazana za 20 časova i podrazumeva piće dobrodošlice i srpske gurmanluke po ceni od 50 evra. Zagrevanje počinje na branču od 14 do 18 sati, po ceni od 25 evra, a sumiranje utisaka posle dočeka zakazano je za naredni dan, 14. januar od 12 do 16 sati po ceni od 1.999 dinara. Živeli! 

Share

Najnovije vesti


Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.



Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.



Nekoliko lekcija o zdravoj ishrani

Život je suviše kratak da bi se preskakala dobra klopa, dobro vino i dobar provod, zar ne?



Svetski dan sajmova

očetkom juna je Beogradski sajam, nosilac sajamske industrije u ovom delu Evrope, obeležio Svetski dan sajamske industrije (Global Exhibition Day).



8 tamburaša od bronze dočekuju goste u vinariji Zvonko Bogdan

Godine 2014, Zvonko Bogdan poželeo je da jedno njegovo vino posveti ljudima koji su kako kaže „ceo život proveli na bini, pola metra iza njega.”