Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pola pivo, pola vino

 

KlosterneuBiera je novi proizvod na tržištu koji predstavlja kombinaciju vina i piva. Dobijen je mešanjem ječmenog slada i grožđa i fermentisanjem sa vinskim i pivskim kvascem. Proizvod je deklarisan kao kraft pivo, a hrana koja najbolje ide uz ovo grožđano pivo je sir, goveđe pečenje, svinjetina s povrćem i renom i ragu od divljači. Pije se na temperaturi od osam do deset stepeni. Proizvela ga je vinarija Klosterneuburg u saradnji sa poznatom austrijskom pivarom Ottakringer. 

 

Share

Najnovije vesti


BAT preuzeo Reynolds American

British American Tobacco (BAT) saglasio se da plati gotovo 50 milijari dolara za preuzimanje kontrole nad rivalskom američkom firmom Reynolds American, čime će nastati najveća svetska duvanska kompanija.



Budva dobija hotel sa pet zvezdica


Kompanija S&I Invest iz Podgorice podnela je zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju hotelskog kompleksa sa pet zvezdica Falcons u Budvi.



Restoran Gi Savoja najbolji na svetu

Gostima nudi supu od artičoka s crnim tartufom iz brioš punjen tartufima, brancin sa basmati rižom kuvanom u supi od brancina.



Novi hotel Park

Kada bude završen, hotel će raspolagati sa 209 smeštajnih jedinica: 190 ekskluzivnih soba i 20 apartmana.



Ralf Loren otvorio bar

Kreator je već odavno u ugostiteljskim vodama i ima barove u Čikagu, Parizu i Njujorku.