Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pola pivo, pola vino

 

KlosterneuBiera je novi proizvod na tržištu koji predstavlja kombinaciju vina i piva. Dobijen je mešanjem ječmenog slada i grožđa i fermentisanjem sa vinskim i pivskim kvascem. Proizvod je deklarisan kao kraft pivo, a hrana koja najbolje ide uz ovo grožđano pivo je sir, goveđe pečenje, svinjetina s povrćem i renom i ragu od divljači. Pije se na temperaturi od osam do deset stepeni. Proizvela ga je vinarija Klosterneuburg u saradnji sa poznatom austrijskom pivarom Ottakringer. 

 

Share

Najnovije vesti


Izgoreo klub Koketa

Na makiškoj strani Ade Ciganlije jutros je izbio požar.



Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne



Ugostiteljima su važni komentari gostiju!

U pokušaju da se gostima na jednom mestu prikaže izbor svih restorana, barova, etno-sela, kafića, kafeterija, kafana, stvara se masovna i nepregledna prezentacija lokala. Upravo zbog toga, mnoge informacije nisu tačne, te se tako u ponudi mogu...



Gde je zapelo sa baštama

Zašto centralne gradske Opštine u Beogradu  „teraju” ugostitelje da rade nelegalno...

Letnja sezona samo što nije počela, a ugostitelji još uvek nisu dobili dozvole za postavljanje bašta koje su simbol Beograda. Kako kažu, zahteve su podneli i...



Šabac

Kažu da je Šabac između dva svetska rada imao najviše kafana po glavi stanovnika. I danas taj grad može da se pohvali velikim brojem ugostiteljskih objekata. Većina njih smeštena je u strogom centru, u pešačkoj zoni. Ponuda je vrlo raznovrsna, a...