Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova limitirana serija Johnnie Walker Blue Labela

Iz kompanije Diageo stižu tri nove, limitirane Johnnie Walker kolekcije inspirisane Lunarnom novom godinom. Kolekcije sadrže Johnnie Blue Label viski, a dostupne su jedino u Johnnie Walker kući u Singaporu. Na bocama u Zodiac kolekciji ugravirano je 12 životinja iz kineskog horoskopa. Limitirana je na 8 setova koji se prodaju po ceni od 3.000 funti. Druga kolekcija nosi naziv Fu Lu Shou i inspirisana je trima božanstvima Fu, Lu i Shou. Serija je ograničena na 15 setova koji se prodaju po ceni od 3.000 funti. Na sve tri boce je ugravirana poruka “Fortune, Prosperity, and Longevity”. U okviru kolekcije The Keep Walking China prikazane su lepote kineske keramike. Serja je ograničena na 96 boca.  

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...