Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova godina u hotelu Saint Ten

 

Novogodišnji dnevni parti, 31. decembra s početkom u 13h nije klasičan matinee, što i samo ime kaže #thisisnotaNYmatinee; već je osmišljen kako bi novogodišnje svečanosti počele ranije od uobičajenog. Za muziku će biti zadužen beogradski DJ Miloš Starčević, a za ovu posebnu priliku kreirani su i posebni hoteli, takozvani Signature Cocktails - The Traditional i Simon Simon. 

Od 21 čas organizovana je novogodišnja večera u Sanctus restoranu. Gostima su na raspolaganju tri menija, od sedam obroka i čaša šampanjca za dobrodošlicu. 1. januara u Sanctus restoranu održava se novogodišnji branč. Počinje u 12 časova, a glavni kuvar ovog posebnog podneva izlazi iz kuhinje i na licu mesta sprema izvrsne specijalitete.

-Nova godina je pravo vreme da pokažemo i dokažemo da Vračarski dasa, kako volimo da nazivamo naš hotel, nije samo lep ugostitelj vec i iskusan gastronom i kreator vrhinskih kulinarskih specijaliteta - izjavila je Generalna direktorka hotela Milica Markovic.

Share

Najnovije vesti


Frikom predstavio program za HoReCu

Kompanija Frikom prezentovala je meni koji se može pripremiti od raznovrsnog asortimana smrznutog programa, dok su kuvari za predstavnike medija i kolege kuvare pripremali kompletan ručak i deserte, idealne za ponudu u restoranima i hotelima.



U susret 10. oktobru!

U želji da se dodatno podstakne preduzetnički duh i istakne značaj nezavisnog biznisa za celokupnu zajednicu, METRO Srbija 10. oktobra obeležava „Dan sopstvenog poslovanja“.



Sve je spremno za Vinski maraton

Tokom tri dana manifestacije, trčaće se dve trke kroz vinograde: Vinska (21,1 km) i Trka uživanja (6 km).



Ukusi Vojvodine

Festival traje do 1. oktobra i na njemu posetiocu mogu da uživaju u ukusima rinflajša, perkleta, paprikaša, gulaša...



Prvi Sheraton u regionu

Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu,