Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova godina u hotelu Saint Ten

 

Novogodišnji dnevni parti, 31. decembra s početkom u 13h nije klasičan matinee, što i samo ime kaže #thisisnotaNYmatinee; već je osmišljen kako bi novogodišnje svečanosti počele ranije od uobičajenog. Za muziku će biti zadužen beogradski DJ Miloš Starčević, a za ovu posebnu priliku kreirani su i posebni hoteli, takozvani Signature Cocktails - The Traditional i Simon Simon. 

Od 21 čas organizovana je novogodišnja večera u Sanctus restoranu. Gostima su na raspolaganju tri menija, od sedam obroka i čaša šampanjca za dobrodošlicu. 1. januara u Sanctus restoranu održava se novogodišnji branč. Počinje u 12 časova, a glavni kuvar ovog posebnog podneva izlazi iz kuhinje i na licu mesta sprema izvrsne specijalitete.

-Nova godina je pravo vreme da pokažemo i dokažemo da Vračarski dasa, kako volimo da nazivamo naš hotel, nije samo lep ugostitelj vec i iskusan gastronom i kreator vrhinskih kulinarskih specijaliteta - izjavila je Generalna direktorka hotela Milica Markovic.

Share

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom