Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova godina u hotelu Saint Ten

 

Novogodišnji dnevni parti, 31. decembra s početkom u 13h nije klasičan matinee, što i samo ime kaže #thisisnotaNYmatinee; već je osmišljen kako bi novogodišnje svečanosti počele ranije od uobičajenog. Za muziku će biti zadužen beogradski DJ Miloš Starčević, a za ovu posebnu priliku kreirani su i posebni hoteli, takozvani Signature Cocktails - The Traditional i Simon Simon. 

Od 21 čas organizovana je novogodišnja večera u Sanctus restoranu. Gostima su na raspolaganju tri menija, od sedam obroka i čaša šampanjca za dobrodošlicu. 1. januara u Sanctus restoranu održava se novogodišnji branč. Počinje u 12 časova, a glavni kuvar ovog posebnog podneva izlazi iz kuhinje i na licu mesta sprema izvrsne specijalitete.

-Nova godina je pravo vreme da pokažemo i dokažemo da Vračarski dasa, kako volimo da nazivamo naš hotel, nije samo lep ugostitelj vec i iskusan gastronom i kreator vrhinskih kulinarskih specijaliteta - izjavila je Generalna direktorka hotela Milica Markovic.

Share

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom