Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Prvi Velpro HoReCa centar u Beogradu

U prisustvu poslovnih partnera i medija, uz degustaciju vina i druženje sa somelijerom, svečano je otvoren prvi Velpro HoReCa centar u samom srcu Beograda, na adresi Strahinjića Bana 1.

Radnja ima jedinstven spoj pažljivo odabranog asortimana, modernog dizajna i edukovanih zaposlenih koji će u saradnji sa najvećim svetskim brendovima iz Srbije i sveta otkrivati tajne HoReCa segmenta. Istovremeno HoReCa Centar će biti mesto za razmenu znanja i svih inovacija u oblasti ugostiteljstva, što će doprineti kreiranju novih standarda u ovoj uslužnoj delatnosti.

Objekat je prilagodio radno vreme potrebama obližnjih partnera i omogućio im, da uz pomoć HoReCa kutka za degustacije i promocije, odaberu asortiman koji će njihovim gostima pružiti što kvalitetniji izbor.

Share

Najnovije vesti


Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.



Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.



Nekoliko lekcija o zdravoj ishrani

Život je suviše kratak da bi se preskakala dobra klopa, dobro vino i dobar provod, zar ne?



Svetski dan sajmova

očetkom juna je Beogradski sajam, nosilac sajamske industrije u ovom delu Evrope, obeležio Svetski dan sajamske industrije (Global Exhibition Day).



8 tamburaša od bronze dočekuju goste u vinariji Zvonko Bogdan

Godine 2014, Zvonko Bogdan poželeo je da jedno njegovo vino posveti ljudima koji su kako kaže „ceo život proveli na bini, pola metra iza njega.”