Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kostić kupio novosadski Holiday Inn

 

Novi vlasnik hotela Holiday Inn u Novom Sadu od nedavno je Miodrag Kostić. Naime, Kostić je kupio hotelski objekat kapaciteta 144 smeštajne jedinice čije je otvaranje predviđeno u prvoj polovini 2017. Hotel  se nalazi u blizini zgrade Novosadskog sajma, a kompanija MK Group trenutno radi na razmatranju idealnog razvojnog koncepta koji će unaprediti turističku ponudu Novog Sada i Vojvodine, navodi se iz kompanije. Hotel će biti namenjen poslovnim ljudima, i prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.