Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Magični trenuci uz kakao&cimet

 

U susret praznicima, u Maxi supermarketu Alonso na Dorćolu, predstavljeni su Doncafe Magic Moments Kakao&Cimet kafa i Doncafe Professional espresso.

-U Srbiji kafa snažno simbolizuje toplinu doma i srdačno gostoprimstvo, po čemu smo poznati, kao i povezivanje ljudi, a posebno to dolazi do izražaja u pretprazničnoj atmosferi. Već treću godinu zaredom Doncafé svojim ljubiteljima priređuje najlepša praznična iznenađenja u ograničenoj seriji i ove godine Doncafé donosi novi praznični ukus. S posebnom pažnjom napravljena je Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet Café, prirodna, brižljivo odabrana mešavina vrhunske kafe koja sa kakaom i cimetom pravi idealan balans slatkoće, punoće i arome - izjavila je Zorica Đorđević, Research & Development menadžer u kompaniji Strauss Adriatic.

Prisutnima se pridružio i glumac Vuk Kostić koji stiče sve veću popularnost u brojnim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama.  

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...