Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Vino sa česticama 24k zlata

 

U Predsedničkom apartmanu hotela Hyatt u Beogradu, vinarija Aleksić predstavila je, Bonaca Gold – vino sa česticama 24k zlata. Po prvi put na ovim prostorima, prisutni gosti su mogli da osete dašak luksuza na svojim nepcima, dodir zlatnih čestica okupanih kapljicama vrhunskog šardonea, istovremeno uživajući u pogledu na Beograd, kao što su to nekada sa tog mesta činili čuveni tenor Hose Careras, svetske zvezde Rolingstonsi, Madona i Elton Džon. Na ovom ekskluzivnom događaju posebno upriličenom za odabrane goste, poznavaoce i ljubitelje vina, zvezda večeri bila je Bonaca Gold, vino nastalo kao rezultat snova, posvećenosti i predanog rada sestara Aleksić. Vino je odležalo u srpskom bariku, i napravljeno je od sorta sa kojim su sestre Aleksić započele svoju vinsku priču i od koje već godinama ne odustaju. Bonaca gold je raskošno, puno, elegantno vino sa notama tropskog voća, vanile i lagane karamele. 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...