Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Slavogastro – festival slava, vina...

 

Festival slava, vina, ugostiteljstva i turizma, Slavagastro 2016 održaće se 15. decembra, a na konferenciji za štampu povodom 22. manifestacije prisutnima će se obratiti Dragan Gligorijević, predsednik Sacen International, Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda i Senka Pantić, direktorka srednje ugostiteljskeo-turističke škole. Konferencija za štampu će se održati u hotelu Palas, u 11 sati, 9. decembra. Na njoj će biti reči i o predstojećim novogodišnjim praznicima u Beogradu. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.