Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Doček Nove 2017.

Hotel Jugoslavija

Potpuno renovirana sala je opremljena najnovijom tehničkom opremom: rasvetom, ozvučenjem, sopstvenom kuhinjom i ekskluzivnim detaljima, koji vam pružaju velike mogućnosti za organizaciju svih evenata. Banket sala je smeštena na obali Dunava, 3 kilometra od strogog centra Beograda.

Muzika: Magla bend

Piće i hrana: Neograničena konzumacija domaćih i stranih pića. Večera podrazumeva hladno i toplo predjelo, glavno jelo (rolovani pileći batak u slanini, piletina u susamu, svinjski vrat na žaru..), uz salatu i priloge.

Cena: 45e za mesto za barskim stolom i 60e za mesto za svečanim stolom

Rezervacija: 069/600999

Adresa: Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd 


 

Sipaj, ne pitaj

Prve 2 sezone ova popularna kafana je bila smeštena ispod Mostarske petlje, a od treće sezone kafana Sipaj, ne pitaj se nalazi u Karađorđevoj ulici.

Muzika: Milica Gavrilović i Jovan Jovanović

Piće i hrana: U cenu karte uključena je neograničena konzumacija velikog izbora domaćih i stranih pića, uz oval sa mezetlukom na svakom stolu.

Cena: 40 evra po osobi uz doplatu za rezervaciju stola.

Rezervacija: 064/1491461

Adresa: Karađorđeva 9, Beograd


 Club Sugar & Spice

Klub Sugar and Spice nalazi se u sklopu hotela Jugoslavija, a prostire se na preko 650 metara kvadratnih. Svremeni enterijer poseduje profesionalno koncertno ozvučenje koje je jedinstveno na Balkanu, a rasveta po ugledu na svetske klubove. 

Muzika: Marina & Impera bend, DJ Inna & DJ Alex

Piće i hrana: U cenu karte je uključena neograničena konzumacija velikog izbora alkoholnih I bezalkoholnih pića, kao i koktela.

Cena: 29 evra je cena karte po osobi, uz doplatu za sto (pult 15e, barski sto 20e, vip barski sto 35e, separe 110-150e, vip separe 190e, premium centralni separe 280e)

Rezervacija: 063/1111164

Adresa: Bulevar Nikole Tesle 3 (u sklopu hotela Jugoslavija), Beograd


Restoran Stadion Hall Voždovac

Restoran ima lep pogled na srspku prestonicu (spoljni zidovi sale su u staklu). Moderno opremljena sala nalazi se na poslednjem spratu shopping centra Stadion Voždovac. Stadion Hall poseduje klimatizaciju, ventilaciju, profesionalno ozvučenje, rasvetu, kao i parking za 1500 vozila. 

Muzika: Lexington bend

Cena: od 70e do 100e, u zavisnosti od pozicije stola u sali

Piće i hrana: U cenu karte uključen je veliki izbor pića, kao i švedski sto.

Rezervacija: 062/821-666, 064/537-0000

Adresa: Zaplanjska 32, Beograd


Splav restoran Amsterdam

Splav restoran Amsterdam se nalazi na reci Dunav. Raspolaže kapacitetom od 300 sedećih mesta u autentičnom enterijeru.

Muzika: Paparazzo bend, dok na reprizi, za koju je ulaz besplatan, goste zabavlja Magla bend

Piće i hrana: Veliki izbor stranih i domaćih pića, uz večeru koja obuhvata predjelo, glavno jelo (špikovani svinjski but u sosu od dižon senfa, grilovani aromatični pileći batak, ćevapi), salate i dezert.

Cena: od 35 do 50 evra u zavisnosti od pozicije

Rezervacije: 069/600999

Adresa: Kej Oslobođenja bb


Splav Bridge

Splav Bridge je jedini splav u gradu koji poseduje profesionalno grejanje i potpuno je zatvoren, sa tvrdim krovom, pa za komfor i toplotu u novogodišnjoj noći ne treba brinuti.

Muzika: Dara Bubamara

Piće i hrana: Neograničena konzumacija domaćeg pića.

Cena: 40e, uz doplatu za željeni sto

Rezervacija: 066/002255

Adresa: Sajamski kej bb


Ser Gilles

Event centar Ser Gilles je multifunkcionalni ugostiteljski kompleks smešten na Banjici, između Sportskog centra Banjica, fudbalskog stadiona Rad i banjičke šume, blizu centra grada. Sastoji se od grandiozne svečane sale, kafe bara, Vip restorana i terase sa spoljašnjim barom. Restoran je elegantno dekorisan sa kapacitetom od 400 gostiju.

Muzika: Brend bend

Piće i hrana: Veliki izbor bezalkoholnog i alkoholnog domaćeg pića, uz doplatu za strano piće po promotivnim cenama. Gostima se nudi i gala večera, koja podrazumeva hladno predjelo, salate, glavno jelo (Leskovački voz, fileti soma u dresingu od maslinovog ulja i limuna, grilovano povrće sa dresingom), kao i dezert. U cenu je uključeno i parking mesto, kao i profesionalni fotograf.

Cena:  40e

Rezervacija: 069/1099729

Adresa: Crnotravska 4b, Beograd


Restoran Taš

Restoran Taš nalazi se u samom centru Beograda, na svega 200m od Crkve Svetog Marka i Tašmajdanskog parka. Restoran je renoviran i sada se može pohvaliti modernim izgledom. 

Muzika: Milagro bend

Piće i hrana: Velika ponuda stranih i domaćih pića, kao i švedski sto.

Cena: 40e

Rezervacija: 065/6889989

Adresa: Beogradska 71


Restoran Grand Ada

Event centar Grand Ada se nalazi na oko 5 kilometara od centra Beograda, na makiškoj strani savskog jezera - Ade ciganlije. Ovaj event prostor raspolaže profesionalnim sistemima za rasvetu i ozvučenje, ventilaciju i klimatizaciju i poseduje kompletan inventar za kapacitet od oko 500 gostiju. 

Muzika: Sale Talas, Marija Jovičić i Talas bend

Cena: od 30 do 70 evra

Piće i hrana: Neograničena konzumacija domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića. Meni uključuje hladno predjelo, glavno jelo, salate i dezert.

Rezervacija: 062/1929550

Adresa: Obrenovački drum, Ada Ciganlija, Beograd


Restoran Bajka

U srcu Košutnjaka, kod Avala Filma, na adresi Kneza Višeslava 88, nalazi se restoran Bajka koji duže od decenije organizuje sve vrste proslava.

Muzika: Suzana Bogdanović i Bajka bend

Hrana i piće: Neograničena konzumacija domaćeg alkoholnog I bezalkoholnog pića, dok se strana pića prodaju na flašu po diskontnim cenama. U cenu karte uključena je i kompletna svečana večera sa hladnim predjelom, glavnim jelom i dezertom.

Cena: 30-55e (u zavisnosti od pozicije stola u sali)

Rezervacija: 062/8971852

Adresa: Kneza Višeslava 88 (kod Avala filma)


Restoran AS Lazić

Grand sala restorana AS Lazić je opremljena LED i RGB rasvetom i centralnim klima uređajima, koji stvaraju prijatan ambijent i potpuni ugođaj za vreme trajanja proslave. Sala je moderno uređena.

Muzika: Jelena Gerbec, Miloš Brkić, Aleksandra Bursać i Neša Jovanović

Piće i hrana: Neograničena konzumacija pića domaćeg asortimana, kao i večera koja uključuje hladno predjelo, sezonsku salatu, glavno jelo ( jagnjeće i praseće pečenje) i dezert.

Cena: 40 e

Rezervacija: 062/252352

Adresa: Vitezova Karađorđeve Zvezde 111, Beograd 


Regent Porto Montenegro

Najglamurozniji hotel u Crnoj Gori - Regent Porto Montenegro obradovaće svoje goste funky proslavom dočeka koja obuhvata piće dobrodošlice, gala večeru od pet gangova i zdravicu šampanjcem uoči ponoći na terasi Teodo Ballroom-a, sa koje se pruža pogled na zaliv Boke i marinu Porto Montenegro. Dress code veselih sedamdesetih i posebna dekoracija prostora vizuelno će zaokružiti dinamičnu priču nezaboravne dekade.

Muzika: Seventy Magic Band

Piće i hrana: piće dobrodošlice, gala večera od pet gangova i šampanjac uoči ponoći 

Cena: Novogodišnji paket pored dočeka Nove godine za dvoje, uključuje noćenje s doručkom i pristupom spa centru po ceni od 302 eura, dok sama proslava Nove godine staje 150 eura po osobi.

Rezervacija: +382 32 660 660

Adresa: Obala bb, Tivat

 

 

 

 

Share