Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Srpsko hotelijerstvo ima svetlu budućnost

Živorad Vasić, potpredsednik Delta Holdinga istakao je da je hotelijerstvo grana koja ima svetlu budućnost u Srbiji, da je pravac u kome se treba razvijati - kongresni turizam. Kompanija Delta Real Estate kupila je pre nešto više od mesec dana hotel Holiday Inn i Belexpocentar, a u naredne dve godine u njihovo renoviranje biće uloženo više od 2 miliona evra najavio je Vasić.

-Holiday Inn Beograd predstavlja hotelski dragulj koji može mnogo da doprinese kulturnom, umetničkom, sajamskom životu glavnog grada. To je razlog što se Delta odlučila da ovaj hotel, zajedno sa Belexpocentrom uključi u svoj poslovni sistem - rekao je Vasić.

On je rekao da je u planu gradnja novog lobija u hotelu Holiday Inn, kao i potpuno preuređenje Belexpo centra. Iz Delte su poručili da su zainteresovani i za Sava Centar jer smatraju da bi ovaj objekat bio veliki adut u razvoju tog segmenta turističke ponude. 

 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...