Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Ravangrad Wine Fest

 

Kao i prethodnih šest godina, prva subota u decembru sada je već tradicionalno rezervisana za Ravangrad Wine Fest, međunarodni festival vina i hrane u Somboru. Kako najavljuju organizatori, na festivalu će biti predstavljeno više od sedamdeset izlagača, od čega četrdeset vinskih kuća. Održava se u gradskoj hali Mostonga, a svečano otvaranje uz muzičku podršku Gradskog narodnog orkestra Spomenar planirano je za 14 sati. Tokom festivala, prisutne će zabavljati grupa The Hat Matters i tamburaški sastav Đuvegije. Osim zabavnog sadržaja, organizovana su i stručna predavanja. Teme o kojima će se govoriti na ovogodišnjem Ravangrad Wine Festu biće riba i vino, lokalno vino i lokalna hrana, unapređenje vinarstva i voćarstva na teritoriji grada Sombora, zaštiti vinove loze od bolesti...

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.