Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Na prodaju 28000 litara šampanjca Milion

Penušavač preduzeća Navip, Milion, već četiri godine se ne može naći u slobodnoj prodaji Međutim, ljubitelji ovog pića biće u prilici da na aukciji nabave poslednje sačuvane primerke crvenog, belog i rinfuznog vina ove kuće.

Naime, preduzeće Navip je pod stečajem, te je oglasio prodaju dela svoje imovine, a u njoj se između ostalog našlo oko 28000 litara šampanjca Milion, koje će se na aukciji prodavati po početnoj ceni od svega 300 dinara. 

Na javnom nadmetanju, zakazanom za 26. decembar, naći će se i servisno-magacinski prostor, montažna perionica, pomoćna zgrada, portirnica, šupa, nekoliko vozila, ali i brendi, pelinkovac, destilati višnje, jabuke, kruške, kao i nove i korišćene boce.

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.