Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pab napravljen od recikliranog materijala

 

Kamikatz Public House je pab smešten u japanskom gradu Kamikatsu, poznatom po stopi reciklaže od 80 procenata. Kao i grad u kome se nalazi, tako je i ovaj lokal posvećen smanjenju stope zagađenosti. Napravljen je u potpunosti od recikliranog i ponovo upotrebljenog materijala. Jedan zid ovog paba koji je visok osam metara napravljen je od starih prozora sakupljenih iz obližnjih napuštenih kuća. Stare flaše su lusteri, a stare novine tapete. Eksterijer ovog restorana je napravljen od lokalno proizvedenih i recikliranih dasaka kedrovog drveta koje su obojene prirodnim derivatom tanina. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.