Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U Vrnjačkoj Banji niču turistički objekti

 

Poslednjih nekoliko godina Vrnjačka Banja postala je veoma popularna destinacija za odmor, pa su i hoteli koji su bili u državnom vlasništvu nedavno dobili nove vlasnike. Čak četiri hotela u potpunosti se renoviraju: Slavija, Park, Slatina i Jezero. Prema planu, Slavija će postati resort, a do kraja 2017. trebalo bi da bude sve završeno. Osim rekonstrukcije hotela, u centru Vrnjačke Banje bi trebalo da se sagradu terma koja će po svojim karakteristikama biti privlačna turistima. Sve ovo se događa samo sa jednim ciljem, a to je da se na godišnjem nivou ostvari milion noćenja. Izradnja Nacionalnog vaterpolo centra bi isto trebalo da utiče na povećan broj gostiju, a Opština Vrnjačka Banja, kako je najavljeno, u dve faze će uložiti 344 miliona evra i otvoriti oko 70 radnih mesta u ovim objektima. 

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.