Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U Vrnjačkoj Banji niču turistički objekti

 

Poslednjih nekoliko godina Vrnjačka Banja postala je veoma popularna destinacija za odmor, pa su i hoteli koji su bili u državnom vlasništvu nedavno dobili nove vlasnike. Čak četiri hotela u potpunosti se renoviraju: Slavija, Park, Slatina i Jezero. Prema planu, Slavija će postati resort, a do kraja 2017. trebalo bi da bude sve završeno. Osim rekonstrukcije hotela, u centru Vrnjačke Banje bi trebalo da se sagradu terma koja će po svojim karakteristikama biti privlačna turistima. Sve ovo se događa samo sa jednim ciljem, a to je da se na godišnjem nivou ostvari milion noćenja. Izradnja Nacionalnog vaterpolo centra bi isto trebalo da utiče na povećan broj gostiju, a Opština Vrnjačka Banja, kako je najavljeno, u dve faze će uložiti 344 miliona evra i otvoriti oko 70 radnih mesta u ovim objektima. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.