Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Proizvodnja gazirane i negazirane vode u ugostiteljskom objektu

Novina u HoReCa sektoru stiže iz Nobel grupe. Reč je o uređaju koji omogućava proizvodnju gazirane i negazirane vode u samom ugostiteljskom objektu. Voda iz navedene linije sveža je, zdrava i rapoloživa u dovoljnim količinama. Može biti sobne temperature, hladna gazirana i hladna negazirana.

- Permanentnim proširivanjem ponude, a prateći nove trendove poslovanja u svetu, obogatili smo naš asortiman linijom za proizvodnju i hlađenje negazirane i gaziranje vode, namenjenoj hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima. Radi se o revolucionarnoj promeni u HoReCa biznisu. O kvalitetu linije, osim toga što je proizvedena u EU, govore i sertifikovane potvrde izdate od strane akreditovane srpske laboratorije - istakla je Jelena Radulović, direktor kompanije Nobel Corporation d.o.o.

Navedena vrsta opreme se prvi put pojavljuje u Srbiji, iako je već uveliko prisutna po zemljama Zapadne Evrope. Linija za proizvodnju i hlađenje negazirane i gazirane vode u ekonomskom smislu obezbeđuje veliku zaradu samom objektu, gostima nudi svežu vodu proverenog kvaliteta po ceni koja može biti mnogo manja od flaširane vode, dok su ekološki efekti njene ugradnje nemerljivi. Ova linija se takođe može priključiti na mašinu za pranje sudova, kafemat i ledomat, značajno produžavajući vek trajanja tih uređaja. Nije zanemarljiva ni ušteda u troškovima po pitanju energije, prevoza, skladištenja pune i prazne ambalaže, zauzimanja prostora u frižiderima i troškova administracije.

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...