Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Proizvodnja gazirane i negazirane vode u ugostiteljskom objektu

Novina u HoReCa sektoru stiže iz Nobel grupe. Reč je o uređaju koji omogućava proizvodnju gazirane i negazirane vode u samom ugostiteljskom objektu. Voda iz navedene linije sveža je, zdrava i rapoloživa u dovoljnim količinama. Može biti sobne temperature, hladna gazirana i hladna negazirana.

- Permanentnim proširivanjem ponude, a prateći nove trendove poslovanja u svetu, obogatili smo naš asortiman linijom za proizvodnju i hlađenje negazirane i gaziranje vode, namenjenoj hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima. Radi se o revolucionarnoj promeni u HoReCa biznisu. O kvalitetu linije, osim toga što je proizvedena u EU, govore i sertifikovane potvrde izdate od strane akreditovane srpske laboratorije - istakla je Jelena Radulović, direktor kompanije Nobel Corporation d.o.o.

Navedena vrsta opreme se prvi put pojavljuje u Srbiji, iako je već uveliko prisutna po zemljama Zapadne Evrope. Linija za proizvodnju i hlađenje negazirane i gazirane vode u ekonomskom smislu obezbeđuje veliku zaradu samom objektu, gostima nudi svežu vodu proverenog kvaliteta po ceni koja može biti mnogo manja od flaširane vode, dok su ekološki efekti njene ugradnje nemerljivi. Ova linija se takođe može priključiti na mašinu za pranje sudova, kafemat i ledomat, značajno produžavajući vek trajanja tih uređaja. Nije zanemarljiva ni ušteda u troškovima po pitanju energije, prevoza, skladištenja pune i prazne ambalaže, zauzimanja prostora u frižiderima i troškova administracije.

Share

Najnovije vesti


Fuzetea je novi ledeni čaj

Vredan preko milijardu američkih dolara, jedan je od najuspešnijih brendova kompanije Coca-Cola



Legendarni Green Velvet stiže u Hangar

Izgleda da je Lovefest ove godine odlučio da ne prestaje sa iznenađenjima sve do avgusta i dvanaestog izdanja čuvenog festivala iz Vrnjačke Banje.



Svi bi da rade u Hiltonu

Krajem decembra, među ugostiteljima u Beogradu, pored dočeka Nove godine, glavna tema bila je “posao u beogradskom Hiltonu”.



Znate li šta je EU Cappuccino indeks?

Novi indeks pod nazivom EU Cappuccino rangira države članice Evropske unije na osnovu toga koliko građane košta kafa s mlekom.



Rekordan broj turista u Skadarliji

Od početka 2018. godine do dočeka Srpske nove godine, Skadarliju je posetio rekordan broj stranih i domaćih turista.