Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Proizvodnja gazirane i negazirane vode u ugostiteljskom objektu

Novina u HoReCa sektoru stiže iz Nobel grupe. Reč je o uređaju koji omogućava proizvodnju gazirane i negazirane vode u samom ugostiteljskom objektu. Voda iz navedene linije sveža je, zdrava i rapoloživa u dovoljnim količinama. Može biti sobne temperature, hladna gazirana i hladna negazirana.

- Permanentnim proširivanjem ponude, a prateći nove trendove poslovanja u svetu, obogatili smo naš asortiman linijom za proizvodnju i hlađenje negazirane i gaziranje vode, namenjenoj hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima. Radi se o revolucionarnoj promeni u HoReCa biznisu. O kvalitetu linije, osim toga što je proizvedena u EU, govore i sertifikovane potvrde izdate od strane akreditovane srpske laboratorije - istakla je Jelena Radulović, direktor kompanije Nobel Corporation d.o.o.

Navedena vrsta opreme se prvi put pojavljuje u Srbiji, iako je već uveliko prisutna po zemljama Zapadne Evrope. Linija za proizvodnju i hlađenje negazirane i gazirane vode u ekonomskom smislu obezbeđuje veliku zaradu samom objektu, gostima nudi svežu vodu proverenog kvaliteta po ceni koja može biti mnogo manja od flaširane vode, dok su ekološki efekti njene ugradnje nemerljivi. Ova linija se takođe može priključiti na mašinu za pranje sudova, kafemat i ledomat, značajno produžavajući vek trajanja tih uređaja. Nije zanemarljiva ni ušteda u troškovima po pitanju energije, prevoza, skladištenja pune i prazne ambalaže, zauzimanja prostora u frižiderima i troškova administracije.

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.