Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Proizvodnja gazirane i negazirane vode u ugostiteljskom objektu

Novina u HoReCa sektoru stiže iz Nobel grupe. Reč je o uređaju koji omogućava proizvodnju gazirane i negazirane vode u samom ugostiteljskom objektu. Voda iz navedene linije sveža je, zdrava i rapoloživa u dovoljnim količinama. Može biti sobne temperature, hladna gazirana i hladna negazirana.

- Permanentnim proširivanjem ponude, a prateći nove trendove poslovanja u svetu, obogatili smo naš asortiman linijom za proizvodnju i hlađenje negazirane i gaziranje vode, namenjenoj hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima. Radi se o revolucionarnoj promeni u HoReCa biznisu. O kvalitetu linije, osim toga što je proizvedena u EU, govore i sertifikovane potvrde izdate od strane akreditovane srpske laboratorije - istakla je Jelena Radulović, direktor kompanije Nobel Corporation d.o.o.

Navedena vrsta opreme se prvi put pojavljuje u Srbiji, iako je već uveliko prisutna po zemljama Zapadne Evrope. Linija za proizvodnju i hlađenje negazirane i gazirane vode u ekonomskom smislu obezbeđuje veliku zaradu samom objektu, gostima nudi svežu vodu proverenog kvaliteta po ceni koja može biti mnogo manja od flaširane vode, dok su ekološki efekti njene ugradnje nemerljivi. Ova linija se takođe može priključiti na mašinu za pranje sudova, kafemat i ledomat, značajno produžavajući vek trajanja tih uređaja. Nije zanemarljiva ni ušteda u troškovima po pitanju energije, prevoza, skladištenja pune i prazne ambalaže, zauzimanja prostora u frižiderima i troškova administracije.

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.