Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Denny's dolazi u Srbiju?

 

Denny's je tipičan američki dajner koji gostima služi tipičnu američku klopu – palačinke, omlete, vafle, burgere i sendviče. Na tržištu je prisutan duže od šezdeset godina, i u ovom trenutku ima više od 1700 restorana u 14 zemalja sveta. Međutim, u njihovom portfoliju nema zemalja iz Evrope, ali kako navode iz kompanije, u 2017. bi to trebalo da se promeni. Naime, na tržištima na kojima želi da otvori restorane već uveliko traži franšizne partnere, a Srbija je jedna od zemalja koja bi uskoro mogla da dobije svoj prvi Denny's. Lokacije za sada nisu poznate, mada se po pravilu Denny's restorani otvaraju na aerodromima, u blizini fakulteta i u šoping centrima. Ovi restorani su otvoreni non-stop, 24 sata, 7 dana u nedelji. Franšizu nude za tri formata: mali Danny's ( od 70 do 250 m2), Food Court i standardni Denny's (od 300 do 800 m2). 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...