Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Letite Rajnerom za džabe

Izvršni direktor niskobudžetne aviokompanije Rajaner najavio je da bi putovanja ovom kompanijom do 2026. godine mogla postati besplatna. Naime, čelnici ove kompanije tvrde da bi Rajaner mogao da zarađuje od prihoda koji ostvaruju vazdušne luke iz kojih lete njihovi avioni. Ambiciozan plan podstaknut je vrlo dobrim finansijskim ponudama koje su mnoge vazdušne luke proteklih godina ponudile kompaniji.

- Za nas će u idućim godinama ovo biti veliki izazov. Imam viziju da će svi letovi Rajanerom za 10 godina postati besplatni. Naši letovi bili bi besplatni, a mi ćemo zaradu ostvarivati deljenjem prihoda od vazdušnih luka te deleći udele trgovačkih i maloprodajnih prihoda u vazdušnim lukama - kaže izvršni direktor kompanije, Majkl O’Liri.

Ova niskobudžetna kompanija očekuje da će ove godine ostvariti promet od čak 119 miliona putnika, a očekuje se i drastično povećanje njihove flote do 2024. godine. Prošle godine prosečne cene leta Rajanerom iznosile su 46 evra, a šef kompanije najavio je da će se ta cena već ove godine smanjiti za 10 do 15 posto.

Share

Najnovije vesti


Dani tajlandske kuhinje u Falkensteiner-u

Tajlandska kuhinja spada u najbolje kuhinje na svetu i ukoliko do sada niste imali prilike, pravo je vreme da probate neka od najpoznatijih tajlandskih jela i osetite ovu jedinstvenu i urbanu rapsodiju ukusa. 



Celo selo jedan hotel

Živopisno selo Koripo, u dolini Verzaska, u švajcarskom kantonu Tičino, jedna je od najmanjih opština u toj zemlji, koju naseljava samo 12 stanovnika



Svetsko prvenstvo somelijea od sledeće godine u Belgiji

U Antverpenu će na proleće 2019. godine biti organizovano svetsko takmičenje somelijea, prenosi sajt Focus on Belgium.



Dejvid Bekam i Gaj Riči otvaraju pab

Dejvid Bekam i Gaj Riči, bivši Madonin muž kupili su dvorac vredan 2.700.000 evra. Nekadašnji fudbaler i reditelj od ove nekretnine napraviće pab u koju će moći da dolaze samo odabrani.



The Plate konferencija

 Konferencija će na jednom mestu okupiti eminentne svetske i domaće šefove kuhinja i druge ugostiteljske radnike kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od...