Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Letite Rajnerom za džabe

Izvršni direktor niskobudžetne aviokompanije Rajaner najavio je da bi putovanja ovom kompanijom do 2026. godine mogla postati besplatna. Naime, čelnici ove kompanije tvrde da bi Rajaner mogao da zarađuje od prihoda koji ostvaruju vazdušne luke iz kojih lete njihovi avioni. Ambiciozan plan podstaknut je vrlo dobrim finansijskim ponudama koje su mnoge vazdušne luke proteklih godina ponudile kompaniji.

- Za nas će u idućim godinama ovo biti veliki izazov. Imam viziju da će svi letovi Rajanerom za 10 godina postati besplatni. Naši letovi bili bi besplatni, a mi ćemo zaradu ostvarivati deljenjem prihoda od vazdušnih luka te deleći udele trgovačkih i maloprodajnih prihoda u vazdušnim lukama - kaže izvršni direktor kompanije, Majkl O’Liri.

Ova niskobudžetna kompanija očekuje da će ove godine ostvariti promet od čak 119 miliona putnika, a očekuje se i drastično povećanje njihove flote do 2024. godine. Prošle godine prosečne cene leta Rajanerom iznosile su 46 evra, a šef kompanije najavio je da će se ta cena već ove godine smanjiti za 10 do 15 posto.

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...