Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Zatvara se Costa Coffee?

Još pre četiri meseca se šuškalo o tome, međutim sada je skoro izvesno da će se ovaj, svim ljubiteljima kafe dobro poznat lanac kafeterija u Beogradu, zatvoriti. Iako zvanične potvrde iz kompanije Retail groups Balkan koja zastupa Costa Coffee, još nema, zaposleni kažu da su načuli da je firma prodata Turcima. Obaveštenje u kafeteriji da zbog isteka zaliha kafe više ne služe ovaj napitak, zabrinulo je sve zaposlene da će ostati bez posla. 

-Niko od šefova nije nas upozorio da će se lanac zatvoriti. Uplašili smo se kad smo videli obaveštenje. Tek tada smo saznali da možemo da ostanemo bez posla preko noći. Kada smo pitali menadžera šta će biti sa nama, prvo nam je rekao da će nas preuzeti druga firma, neka iz Turske. Sada se šuška da će ipak da nas zatvore. U oba slučaja, verovatno ostajemo bez posla. Možda nam i stigne obaveštenje o raskidu radnog odnosa – izjavila je za Novosti jedna prodavačica koja je insistirala na anononimnosti.

Ekipa našeg magazina je još ranije pokušavala da sazna da li su šuškanja o zatvaranju Coste tačna, ali baš kao i druge kolege uvek smo nailazili na zatvorena vrata.

Share