Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sedmi Festival mladog vina Tikveš vinarije 

Vinarija Tikveš organizovala je sedmi festival mladog vina u Kavadarcima 19-20. novembra. Ovo je autentičan koncept u regionu i svake godine obeležava se degustacijom mladog vina. 

Festivalskoj atmosferi i degustaciji prisustvovali su mnogobrojni ambasadori, ljudi iz poslovnog sveta, poznate ličnosti, somelijeri i ljubitelji vina.  

Kao i svake godine Tikveš je kreirao vina izuzetnog kvaliteta, a ova godina je podarila visok rod. U 2016. godini Tikveš je otkupio 17,5 miliona kilograma kvalitetnog grožđa, od čega je preko 3 miliona kilograma obrađeneno kroz liniju mikrovinifikacije, odnosno tehnologijom "zrno po zrno", kojom se omogućava proizvodnja vrhunskih vina. 

 

Share

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.