Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sedmi Festival mladog vina Tikveš vinarije 

Vinarija Tikveš organizovala je sedmi festival mladog vina u Kavadarcima 19-20. novembra. Ovo je autentičan koncept u regionu i svake godine obeležava se degustacijom mladog vina. 

Festivalskoj atmosferi i degustaciji prisustvovali su mnogobrojni ambasadori, ljudi iz poslovnog sveta, poznate ličnosti, somelijeri i ljubitelji vina.  

Kao i svake godine Tikveš je kreirao vina izuzetnog kvaliteta, a ova godina je podarila visok rod. U 2016. godini Tikveš je otkupio 17,5 miliona kilograma kvalitetnog grožđa, od čega je preko 3 miliona kilograma obrađeneno kroz liniju mikrovinifikacije, odnosno tehnologijom "zrno po zrno", kojom se omogućava proizvodnja vrhunskih vina. 

 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.