Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kompanija Pernod Ricard proslavila 20 godina poslovanja u Srbiji

 

Na gala proslavi u Domu Garde, kompanija Pernod Ricard proslavila je 20 godina svog uspešnog poslovanja u Srbiji i 15 godina saradnje sa kompanijom D Trade, generalnim distributerom za Crnu Goru. Svečanosti su prisustvovale mnoge ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije, kao i poslovni partneri i saradnici firme iz zemlje, i iz inostranstva. Tokom proslave goste je zabavljao hor Viva Vox i jazz pevačica i glumica Ana Sofrenović, uz pratnju benda Jovana Maljokovića. Program je vodila Olivera Kovačević, a gosti su uživali u ekskluzivnim brendovima kompanije kao što su Chivas Extra, najnoviji član Chivas porodice, Absolut Elyx, ručno rađena luksuzna vodka i Mumm Cordon Rouge. 

Proslavu je otvorio direktor Pernod Ricard Adriatics, Predrag Amidžić koji je i bio domaćin večeri. 

-Kao market lider u uvoznom segmentu žestokih alkoholnih pića i vina u Srbiji i Crnoj Gori, smatramo da imamo obavezu i odgovornost da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo i da radimo na postulatima društvene odgovornosti. Pernod Ricard se izuzetno zalaže za politiku održivog razvoja i promoviše odgovornu konzumaciju alkohola. Globalna strategija i ambicija zasnivaju se na tri ključne vrednosti koje su vodile tržišnu ekspanziju: preduzetnički duh, uzajamno poverenje i snažan osećaj etike – koje smo i mi preuzeli kao osnovne vrednosti na lokalnom nivou – rekao je Predrag Amidžić. 

 

Specijalni gost večeri bio je Christian Porta, predsednik i izvršni direktor kompanije Pernod Ricard za Evropu, Srednji Istok, Afriku i Latinsku Ameriku. 

-Veoma sam ponosan što je kompanija Pernod Ricard u Srbiji izgradila ovakvu reputaciju i ugled i što svoje poslovanje zasniva na pravim vrednostima. Naš cilj i jeste da razvijemo ovakav način poslovanja na svim tržištima i svuda se pozicioniramo kao lideri, kako kvalitetom naših proizvoda i inovacijama, tako i generacijama zaposlenih obrazovanih u skladu sa najvišim standardima biznisa – izjavio je Porta. 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...