Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kompanija Pernod Ricard proslavila 20 godina poslovanja u Srbiji

 

Na gala proslavi u Domu Garde, kompanija Pernod Ricard proslavila je 20 godina svog uspešnog poslovanja u Srbiji i 15 godina saradnje sa kompanijom D Trade, generalnim distributerom za Crnu Goru. Svečanosti su prisustvovale mnoge ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije, kao i poslovni partneri i saradnici firme iz zemlje, i iz inostranstva. Tokom proslave goste je zabavljao hor Viva Vox i jazz pevačica i glumica Ana Sofrenović, uz pratnju benda Jovana Maljokovića. Program je vodila Olivera Kovačević, a gosti su uživali u ekskluzivnim brendovima kompanije kao što su Chivas Extra, najnoviji član Chivas porodice, Absolut Elyx, ručno rađena luksuzna vodka i Mumm Cordon Rouge. 

Proslavu je otvorio direktor Pernod Ricard Adriatics, Predrag Amidžić koji je i bio domaćin večeri. 

-Kao market lider u uvoznom segmentu žestokih alkoholnih pića i vina u Srbiji i Crnoj Gori, smatramo da imamo obavezu i odgovornost da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo i da radimo na postulatima društvene odgovornosti. Pernod Ricard se izuzetno zalaže za politiku održivog razvoja i promoviše odgovornu konzumaciju alkohola. Globalna strategija i ambicija zasnivaju se na tri ključne vrednosti koje su vodile tržišnu ekspanziju: preduzetnički duh, uzajamno poverenje i snažan osećaj etike – koje smo i mi preuzeli kao osnovne vrednosti na lokalnom nivou – rekao je Predrag Amidžić. 

 

Specijalni gost večeri bio je Christian Porta, predsednik i izvršni direktor kompanije Pernod Ricard za Evropu, Srednji Istok, Afriku i Latinsku Ameriku. 

-Veoma sam ponosan što je kompanija Pernod Ricard u Srbiji izgradila ovakvu reputaciju i ugled i što svoje poslovanje zasniva na pravim vrednostima. Naš cilj i jeste da razvijemo ovakav način poslovanja na svim tržištima i svuda se pozicioniramo kao lideri, kako kvalitetom naših proizvoda i inovacijama, tako i generacijama zaposlenih obrazovanih u skladu sa najvišim standardima biznisa – izjavio je Porta. 

Share

Najnovije vesti


Trieste Coffee Experts 2019

Za zaposlene u italijanskom sektoru kafe već je postala tradicija da se svake druge godine sastaju u sedištu Bazzara Espresso na samitu Trieste Coffee Experts, koji organizuju braća Bazzara, idejni tvorci tog događaja, vlasnici italijanske...Davide Fornasijero održao masterclass našim barmenima

CAMPARI MASTERCLASS I NEZABORAVNA ŽURKA U SRCU BEOGRADA

Svetski poznati barmen Davide Fornasijero održao masterclass našim barmenima u okviru Campari Unlock the Unexpected žurkeOtvoren konkurs za nagrade #kaktus2019!

O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR, digitalnih agencija i produkcijskih kuća iz Srbije i regionaStrauss Adriatic – Takmičenje „Master of coffee 2019“

Biti barista znači biti vrhunski poznavalac kafe, ali biti najbolji među onima kojima su kafa i napici od kafe i posao i strast predstavlja veliki uspehPrvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.