Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kompanija Pernod Ricard proslavila 20 godina poslovanja u Srbiji

 

Na gala proslavi u Domu Garde, kompanija Pernod Ricard proslavila je 20 godina svog uspešnog poslovanja u Srbiji i 15 godina saradnje sa kompanijom D Trade, generalnim distributerom za Crnu Goru. Svečanosti su prisustvovale mnoge ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije, kao i poslovni partneri i saradnici firme iz zemlje, i iz inostranstva. Tokom proslave goste je zabavljao hor Viva Vox i jazz pevačica i glumica Ana Sofrenović, uz pratnju benda Jovana Maljokovića. Program je vodila Olivera Kovačević, a gosti su uživali u ekskluzivnim brendovima kompanije kao što su Chivas Extra, najnoviji član Chivas porodice, Absolut Elyx, ručno rađena luksuzna vodka i Mumm Cordon Rouge. 

Proslavu je otvorio direktor Pernod Ricard Adriatics, Predrag Amidžić koji je i bio domaćin večeri. 

-Kao market lider u uvoznom segmentu žestokih alkoholnih pića i vina u Srbiji i Crnoj Gori, smatramo da imamo obavezu i odgovornost da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo i da radimo na postulatima društvene odgovornosti. Pernod Ricard se izuzetno zalaže za politiku održivog razvoja i promoviše odgovornu konzumaciju alkohola. Globalna strategija i ambicija zasnivaju se na tri ključne vrednosti koje su vodile tržišnu ekspanziju: preduzetnički duh, uzajamno poverenje i snažan osećaj etike – koje smo i mi preuzeli kao osnovne vrednosti na lokalnom nivou – rekao je Predrag Amidžić. 

 

Specijalni gost večeri bio je Christian Porta, predsednik i izvršni direktor kompanije Pernod Ricard za Evropu, Srednji Istok, Afriku i Latinsku Ameriku. 

-Veoma sam ponosan što je kompanija Pernod Ricard u Srbiji izgradila ovakvu reputaciju i ugled i što svoje poslovanje zasniva na pravim vrednostima. Naš cilj i jeste da razvijemo ovakav način poslovanja na svim tržištima i svuda se pozicioniramo kao lideri, kako kvalitetom naših proizvoda i inovacijama, tako i generacijama zaposlenih obrazovanih u skladu sa najvišim standardima biznisa – izjavio je Porta. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...