Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nagrada za Radisson Blu Old Mill

 

Radisson Blu Old Mill hotel dobitnik je prestižne nagrade - Luxury Travel Guide Award 2016. u kategoriji Vodeći luksuzni hotel. Uručenje priznanja održano je 7. novembra u Londonu.

-Velika je privilegija da 2016. godinu polako zaključujemo važnim priznanjima u oblasti hotelijerstva. Osvajanje ove nagrade predstavlja veliku čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da uvek budemo korak ispred očekivanja gostiju i kontinuirano unapređujemo usluge i sadržaj - rekla je Gabrijela Ditetova, generalna direktorka nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.he Luxury Travel.

Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade Luxury Travel Guide za Vodeći luksuzni hotel u 2016. godini poseduje još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn - prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji Renoviranje i druga nagrada u kategoriji Commercial! Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji Hotel Midscale, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade - International Architecture Award 2016 – Vodeći hotel u Srbiji 2016, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela i World Travel Award za Vodeći hotel u Srbiji 2016.

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...