Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nagrada za Radisson Blu Old Mill

 

Radisson Blu Old Mill hotel dobitnik je prestižne nagrade - Luxury Travel Guide Award 2016. u kategoriji Vodeći luksuzni hotel. Uručenje priznanja održano je 7. novembra u Londonu.

-Velika je privilegija da 2016. godinu polako zaključujemo važnim priznanjima u oblasti hotelijerstva. Osvajanje ove nagrade predstavlja veliku čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da uvek budemo korak ispred očekivanja gostiju i kontinuirano unapređujemo usluge i sadržaj - rekla je Gabrijela Ditetova, generalna direktorka nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.he Luxury Travel.

Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade Luxury Travel Guide za Vodeći luksuzni hotel u 2016. godini poseduje još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn - prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji Renoviranje i druga nagrada u kategoriji Commercial! Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji Hotel Midscale, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade - International Architecture Award 2016 – Vodeći hotel u Srbiji 2016, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela i World Travel Award za Vodeći hotel u Srbiji 2016.

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...