Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nenad Jovanović kreirao meni za sve objekte Kafeterije

 

Od sada, osim odličnom kafom, Kafeterija može da se pohvali i novom ponudom sendviča. U okviru posebne linije Kafeterija obroka, kreirano je pet vrsta sendviča, čiji se sastojci odlično kombinuju uz kafu. U ponudi su tostirani Fokaća sendvič, različite kombinacije ukusa u Brioš ili Tramezini hlebu, Losos sendvič, a za vegeterijance tu je Vegi sendvič. Specijalno za sve Kafeterija objekte, novi meni kreirao je Nenad Jovanović, proslavljeni mladi kuvar, koji je posle usavršavanja na prestižnom švajcarskom kulinarskom centru ”Culinary Institute of Switzerland” u Lucernu, svoje veštine sticao i u Danskoj. Iako veoma mlad, ovaj srpski kulinar bio je deo ugostiteljskog objekta sa čak tri Mišlenove zvezdice, gde je zauzimao poziciju šefa sekcije. Stil koji neguje radeći u kuhinji, opisuje kao elegantan i precizan. Teži tome da svako jelo kreira tako da ono bude umetničko delo, što ništa manje nije bio slučaj ni sa novim Kafeterija obrocima, čijim je savršenim ukusima prethodila temeljna višemesečna priprema.

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.