Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nenad Jovanović kreirao meni za sve objekte Kafeterije

 

Od sada, osim odličnom kafom, Kafeterija može da se pohvali i novom ponudom sendviča. U okviru posebne linije Kafeterija obroka, kreirano je pet vrsta sendviča, čiji se sastojci odlično kombinuju uz kafu. U ponudi su tostirani Fokaća sendvič, različite kombinacije ukusa u Brioš ili Tramezini hlebu, Losos sendvič, a za vegeterijance tu je Vegi sendvič. Specijalno za sve Kafeterija objekte, novi meni kreirao je Nenad Jovanović, proslavljeni mladi kuvar, koji je posle usavršavanja na prestižnom švajcarskom kulinarskom centru ”Culinary Institute of Switzerland” u Lucernu, svoje veštine sticao i u Danskoj. Iako veoma mlad, ovaj srpski kulinar bio je deo ugostiteljskog objekta sa čak tri Mišlenove zvezdice, gde je zauzimao poziciju šefa sekcije. Stil koji neguje radeći u kuhinji, opisuje kao elegantan i precizan. Teži tome da svako jelo kreira tako da ono bude umetničko delo, što ništa manje nije bio slučaj ni sa novim Kafeterija obrocima, čijim je savršenim ukusima prethodila temeljna višemesečna priprema.

Share