Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Predstavljeni specijaliteti holandskog kuvara

Vrhunski holandski kuvar Edgar Buhrs, uz podršku tima šefova iz Metro Horeca Centra, predstavio je tradicionalne holandske i internacionalne specijalitete koristeći najkvalitetnije sveže teleće meso. Kulinarska prezentacija, koja je održana u Horeca Centru, organizovana je u saradnji sa poznatom holandskom kompanijom – Ekro, koja je najveći proizvođač sveže i zamrznute teletine u svetu. 

Ovom prilikom predstavnici holandskog Ekro-a govorili su o kompaniji, kapacitetima, proizvodnji i uspešnosti firme, nakon čega je upriličen Cooking demo, u okviru kojeg su vrsni kuvari za sve prisutne pripremali gurmanluke od najfinijeg telećeg mesa. 

Kompanija Ekro osnovana je 1952. godine kao klanica koja je specijalizovana za teletinu, da bi danas postala svetski lider u ovoj oblasti. Proizvodi ove klanice mogu se pronaći samo u distributivnim centrima kompanije Metro Cash & Carry, a zahvaljujući odličnoj saradnji ove dve kompanije, i pred srpskim potrošačima je bogat izbor najkvalitetnijeg mesa po veoma konkurentnim cenama.

 

Share