Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova Private Reserve selekcija premijum barikiranih vina

Vinarija Stobi, jedna od najuspešnijih modernih vinarija u Makedoniji, predstavila je u Vili Jelena u Beogradu novu Private Reserve selekciju premijum barikiranih vina. Promocija nove serije vina - Acacia, Aura, Aksios, Aminta, Verdo i Veritas označila je i početak zvanične prodaje na našem tržištu. Uskoro, kako je najavljeno, ova vina će se pojaviti i u nekoliko zemalja u regionu, a nakon toga biće predstavljena i na svetskom tržištu. Osim toga, ova nova premijum vina biće glavni adut vinarije na predstojećim međunarodnim takmičenjima i sajmovima vina. 

- Sve što smo postigli rezultat je posvećenosti i nismo iznenađeni, ali nam to daje motiv da nastavimo da radimo sa još većim trudom i zalaganjem – rekla je Ana Jordanova, vlasnica vinarije Stobi.

Share

Najnovije vesti


Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.