Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Proglašeni pobednici Tuborg konkursa

 

U klubu DOT u Beogradu, finalnom audicijom održanom sinoć, završen je konkurs „Postani Tuborg DJ“ koji je, tokom mesec dana trajanja, privukao više od 200 učesnika. Autori osam najboljih mikseva su svoje umeće pokazali uživo na audiciji, a tri pobednika su, pored titule najboljih na Tuborg konkursu, osvojili i kurs muzičke produkcije na SAE institutu u Beogradu.Pobednici konkursa Nemanja Jovanović, Chrono i Nick Lawyer su izuzetnim umećem za miksetom i odličnim performansom dokazali da su vredni titule Tuborg Dj-a, a svoje tehnike će, zahvaljujući Tuborgu, moći da usavrše na kursu muzičke produkcije SAE instituta u Beogradu. Lea Dobričić, sada već poznato ime na svetskoj muzičkoj sceni, i sama je počela karijeru sličnim nadmetanjem, a ovog puta našla se u ulozi žirija zajedno sa svojim čuvenim kolegama Vladom Janjićem i Kristijanom Molnarom.

-Tuborg nam je pružio zaista veliku šansu da se pokažemo šta znamo i podelimo svoje umeće sa još većim brojem ljudi. Nadamo se da će nam ova pobeda doneti neke nove angažmane, a kurs produkcije na SAE institutu će definitivno u velikoj meri unaprediti naše veštine - složno su rekli pobednici konkursa, mladi DJ-evi Nemanja Jovanović, Chrono i Nick Lawyer koji već nekoliko godina grade svoje ime na DJ sceni.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo uspešno realizovali i ovaj konkurs koji promoviše mlade talentovane ljude i podržava ih u ostvarenju njihovih snova. Upravo to je, pored odličnog noćnog provoda, glavna misija Tuborg brenda budući da se konstantno trudimo da ljubiteljima Tuborga pružimo nešto više i da naš doprinos zajednici bude uvek prepoznat - izjavila je Ana Rodić, IPBs & Digital Coordinator Carlsberg Srbija.

Share