Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Delta DMD dobitnik Diageo The Stride nagrade

 

Na godišnjoj Diageo konferenciji za distributere, kompanija Delta DMD osvojila je godišnju Johnnie Walker nagradu "The Stride". Konferencija je održana u Talinu u Estoniji, sa 31 evropskom zemljom u konkurenciji. Nagrada se dodeljuje distributeru koju je ostvario izvanredne rezultate za brend Johnnie Walker, u okviru kojih su najveći market share i najveći brand awareness u kategoriji premijum scotch viskija na srpskom tržištu. Diageo je najveći svetski distributer alkoholnih pića, a u svom portfoliju ima svetski poznate brendove kao što su Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Ciroc i mnogi drugi.

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.