Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvoren Hilton u Podgorici

 

Hotel Hilton u Podgorici koji je izgrađen na mestu prvog hotela u nekadašnjem Titogradu svečano je otvoren. Sa probnim radom počeo je početkom septembra, a zvanično otvoren 19. septembra. Vrpcu novootvorenog Hiltona presekao je premijer Crne Gore, Milo Đukanović, a svečanom koktelu prisustvovale su i brojne javne ličnosti iz sfere politike, kulture, sporta, biznisa i stranih diplomatskih predstavništava. U izgradnju hotela Hilton uloženo je 47 miliona evra, i otvorena su 142 nova radna mesta. Ovaj hotel ima pet zvezdica i 180 soba, uključujući i 23 apartmana. U sklopu hotela je i predsednički apartman sa panoramskim pogledom na grad. 

 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...