Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvoren Hilton u Podgorici

 

Hotel Hilton u Podgorici koji je izgrađen na mestu prvog hotela u nekadašnjem Titogradu svečano je otvoren. Sa probnim radom počeo je početkom septembra, a zvanično otvoren 19. septembra. Vrpcu novootvorenog Hiltona presekao je premijer Crne Gore, Milo Đukanović, a svečanom koktelu prisustvovale su i brojne javne ličnosti iz sfere politike, kulture, sporta, biznisa i stranih diplomatskih predstavništava. U izgradnju hotela Hilton uloženo je 47 miliona evra, i otvorena su 142 nova radna mesta. Ovaj hotel ima pet zvezdica i 180 soba, uključujući i 23 apartmana. U sklopu hotela je i predsednički apartman sa panoramskim pogledom na grad. 

 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.