Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  BeGeVege festival

Ovog vikenda, od 7. do 9. oktobra, na Trgu Nikole Pašića, održaće se BeGeVege festival. I ove godine, festival se održava u toku Svetske nedelje zaštite životinja, sa ciljem i idejom da se pozove na etičko moralan odnos prema okruženju – životinjama, prirodi i ljudima. Program festivala planiran je od 10 do 22 sata, a za to vreme posetioci će moći da uživaju u kvalitetnim i ukusnim biljnim proizvodima organske poljoprivrede. 

Na festivalu će se predstaviti i proizvođači kozmetičkih proizvoda koji nisu testirani na životinjama, a planirana su i brojna predavanja, kao i radionice namenjene najmlađima. 

Pored toga, svi će biti u prilici da probaju vege specijalitete, ali i uživaju u raznovrsnom mužičkom i filmskom programu.

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.