Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  BeGeVege festival

Ovog vikenda, od 7. do 9. oktobra, na Trgu Nikole Pašića, održaće se BeGeVege festival. I ove godine, festival se održava u toku Svetske nedelje zaštite životinja, sa ciljem i idejom da se pozove na etičko moralan odnos prema okruženju – životinjama, prirodi i ljudima. Program festivala planiran je od 10 do 22 sata, a za to vreme posetioci će moći da uživaju u kvalitetnim i ukusnim biljnim proizvodima organske poljoprivrede. 

Na festivalu će se predstaviti i proizvođači kozmetičkih proizvoda koji nisu testirani na životinjama, a planirana su i brojna predavanja, kao i radionice namenjene najmlađima. 

Pored toga, svi će biti u prilici da probaju vege specijalitete, ali i uživaju u raznovrsnom mužičkom i filmskom programu.

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.