Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova direktorka agencije LunaTBWA

Nakon petnaestogodišnjeg uspešnog poslovanja u Srbiji, stečenog poverenja  internacionalnih i domaćih klijenata, menadžment agencijske mreže TBWA u skladu sa savremenim tokovima poslovanja, doneo je odluku da agencija Luna \ TBWA Beograd dobije novog direktora. Od 1. oktobra ovu poziciju preuzima gospođa Iva Đurković, dosadašnja direktorka medijske agencije OMD.

- Iskreno se radujem novom poslovnom izazovu. Proteklih 15 godina uspešnog poslovanja Lune TBWA Beograd pod rukovodstvom Bojana Joksimovica obavezuju me da, zajedno sa timom izuzetnih ljudi u Luni i OMD-u, napravimo nove odgovore na potrebe naših klijenata u poslu i okruženju koje se gotovo svakodnevno menja. Želimo da budemo strateška podrška našim partnerima i pronadjemo za njih nove, drugačije i efikasnije načine komunikacije kako bi ostvarili svoje poslovne ciljeve. - rekla je Iva Đurković.

Mitja Milavec, potpredsednik agencijske mreže TBWA za Centralnu i Istočnu Evropu povodom novog imenovanja izjavio je:

- Nalazimo se u trenutku u kome kampanje više ne delimo po kanalima i tržištima, već  zajedno težimo da stvorimo složene i dinamične priče u kojima se sinergetski prepliću sve oblasti koje u zajedničkoj interakciji mogu napraviti razliku. Rastu TBWA Adriatic regije doprinosi pre svega snažan i uspešan tim u čijem je sastavu već više od 6 godina Iva Đurković koja u oktobru preuzima poziciju  direktora agencije Luna \ TBWA Beograd.

Iva, kao sadašnji direktor medijske agencije OMD, ima odličnu priliku da iskoristi prednosti i znanja iz oblasti medija i poslovne strategije.

Luna TBWA u Srbiji osnovana je 2001. godine. U većinskom je vlasništvu reklamne i marketinške holding kompanije Omnicom. U svom vlasništvu ima medijsku agenciju OMD koja u Srbiji uspešno posluje od 2006. godine. 

Share