Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova direktorka agencije LunaTBWA

Nakon petnaestogodišnjeg uspešnog poslovanja u Srbiji, stečenog poverenja  internacionalnih i domaćih klijenata, menadžment agencijske mreže TBWA u skladu sa savremenim tokovima poslovanja, doneo je odluku da agencija Luna \ TBWA Beograd dobije novog direktora. Od 1. oktobra ovu poziciju preuzima gospođa Iva Đurković, dosadašnja direktorka medijske agencije OMD.

- Iskreno se radujem novom poslovnom izazovu. Proteklih 15 godina uspešnog poslovanja Lune TBWA Beograd pod rukovodstvom Bojana Joksimovica obavezuju me da, zajedno sa timom izuzetnih ljudi u Luni i OMD-u, napravimo nove odgovore na potrebe naših klijenata u poslu i okruženju koje se gotovo svakodnevno menja. Želimo da budemo strateška podrška našim partnerima i pronadjemo za njih nove, drugačije i efikasnije načine komunikacije kako bi ostvarili svoje poslovne ciljeve. - rekla je Iva Đurković.

Mitja Milavec, potpredsednik agencijske mreže TBWA za Centralnu i Istočnu Evropu povodom novog imenovanja izjavio je:

- Nalazimo se u trenutku u kome kampanje više ne delimo po kanalima i tržištima, već  zajedno težimo da stvorimo složene i dinamične priče u kojima se sinergetski prepliću sve oblasti koje u zajedničkoj interakciji mogu napraviti razliku. Rastu TBWA Adriatic regije doprinosi pre svega snažan i uspešan tim u čijem je sastavu već više od 6 godina Iva Đurković koja u oktobru preuzima poziciju  direktora agencije Luna \ TBWA Beograd.

Iva, kao sadašnji direktor medijske agencije OMD, ima odličnu priliku da iskoristi prednosti i znanja iz oblasti medija i poslovne strategije.

Luna TBWA u Srbiji osnovana je 2001. godine. U većinskom je vlasništvu reklamne i marketinške holding kompanije Omnicom. U svom vlasništvu ima medijsku agenciju OMD koja u Srbiji uspešno posluje od 2006. godine. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...