Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kamila Fajed otvorila veganski restoran

Ćerka bivšeg vlasnika robne kuće Harrods, Muhameda Al Fajeda, otvorila je restoran Farmacy u Londonu, u kome će se služiti isključivo veganska jela. Kamila Fajed odrasla je u robnoj kući Harrods, a kasnije, ona je svoju ljubav prema modi pretvorila u uspešnu karijeru i osnovala brend Issa.

Međutim, tridesetjednogodišnja Kamila je sada odlučila da napusti modni biznis i da se priključi revoluciji zdrave ishrane. Otvorila je veganski restoran Farmacy, u kome se poslužuje biljna hrana sa dodatkom jaja. Odluku za pokretanje novog biznisa donela je nakon što se ugojila u trudnoći i shvatila da mora drastično da promeni način ishrane. 

Share

Najnovije vesti


Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.