Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nudisti u šumama Pariza

U Parizu je pokret naturizam toliko uzeo maha da su zvaničnici obećali da će do početka 2017. godine biti sagrađen nudistički park i to u jednoj od dve pošumljene oblasti u gradu - Bolonjskoj ili Vensenskoj šumi. Skoro dva miliona Francuza praktikuje naturizam, koji je već standardna pojava u brojnim evropskim gradovima, uključujuću Barselonu, Berlin i Minhen. Međutim nudisti Pariza se žale na gužve u postojećim nudističkim okupljalištima u gradu. Tako na primer bazen Rožer le Gal omogućava obnaživanje samo ponedeljkom, utorkom i sredom uveče, a članovi kažu da su uslovi užasni.

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.