Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Hotel Piva ponovo radi?

 

Jedini hotel u Plužinama u Crnoj Gori, hotel Piva ove zime će konačno početi sa radom. Naime, hotel je u vlasništvu kompanije Budvanska rivijera koja je svojevremeno kupila objekat za 300.000 evra. Hotel Piva izgrađen je pre 33 godine, a zatvoren 1. avgusta 2011. Funkcionisao je u sklopu Ugostiteljsko-turističkog preduzeća Piva i nikada nije rekonstruisan. Ove zime, kako najavljuju iz kompanije, trebalo bi da počne sa radom. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.