Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pet ponuda za kupovinu hotela Durmitor

Prvi tender za prodaju hotela Durmitor raspisan je sredinom februara 2013. godine, a ovo je prvi put nakon 16 neuspelih oglasa za prodaju hotela da ima zainteresovanih ponuđača.

Ponude za kupovinu hotela Durmitor na Žabljaku dostavili su kompanija Adriatic Properties, koja je u vlasništvu biznismena Petrosa Statisa, vlasnik Lutrije Crne Gore Sava Grbović, podgoričko preduzeće Nemesis, kao i nikšićke firme Comp Comerc i Top force system.

Žabljački hotel prodavao se po ceni od 643,7 hiljada evra, kao deo imovine Ski centra Durmitor u stečaju.

Najviše novca, 701 hiljadu EUR, ponudio je nikšićki Comp Comerc, čiji je vlasnik Ranko Jovović. On je u aprilu ove godine za 1,2 miliona evra kupio hotel Onogošt, a njegova firma već upravlja Ski centrom Vučje.

Nešto manje, tačnije 700,1 hiljadu evra, ponudio je podgorički Nemesis, čiji je vlasnik Dragan Perović, koji u vlasništvu ima podgorički hotel Hemera i lanac hotela i restorana Astoria u Budvi, Kotoru i Podgorici.

Share

Najnovije vesti


Isprobajte najbolji šampanjac na svetu!

Vrhunska vina, prestižna pića i destilati drugi put pred srpskom publikom, u ekskluzivnom okruženju salona Wine MartInspirativni događaji na sajmu ProWein 2019 (17-19. mart)

Diseldorf će u martu po 25. put biti domaćin vinskoj industriji sveta. Na najznačajnijem sajmu vina i alkoholnih pića ProWein 2019 od 17. do 19. marta u deset izložbenih hala oko 6.800 izlagača prezentovaće vinske regije iz svih krajeva sveta....Otvoreni sajmovi turizma, vina i ugostiteljstva

Ljajić: Cilj je 1,7 milijardi dolara od turizma u 2019.Jubilarni 25. ProWein

Jubilarni 25. ProWein (17-19. mart): 25 godina uspeha. U martu sajam ProWein slavi svoju 25-godišnjicu postojanja. Tokom 25 godina duge istorije ProWein je zabeležio enormni porastBakšiš naš nasušni

 Bakšiš među ugostiteljima poprima poruku pripovetke Tamni vilajet – ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se...