Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Priznanja za “cvetić Krima”

 

Ruski hotelski kompleks Mriya Resort & Spa Yalta nedavno je proglašen za najbolju evropsku destinaciju za letovanje i za najbolje spa letovalište u Rusiji. Nagrade su dodelile organizacije pod nazivom World Travel Awards 2016 i World Spa Awards 2016 i priznanja koje one dodeljuju smatraju se najprestižnijim u oblasti turizma. Inače, ovaj hotelski kompleks je otvoren na Jalti 2014, sadrži privatne otvorene i zatvorene bazene, bilijar salu i kuglanu, bioskop, ali i savremenim medicinskim centrom. Nazivaju ga još i “cvetićem Krima”. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.