Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi hotelski lanac stiže u Beograd?

Za dve zgrade nekadašnje Beobanke na Zelenom vencu zainteresovani su hotelijeri, kompanije koje se bave upravljanjem nekretninama i jedna strana firma koja bi da preseli centralu u Beograd.

Svi oni dobiće još jednu šansu, ovoga puta na šestom javnom nadmetanju za kupovinu zgrade od 13 spratova i objekta ispred sa pet etaža. Zbog velikog interesovanja Gradska uprava Beograda nedavno je pomerila rok za dostavljanje ponuda na 31. oktobar. Nadmetanje je zakazano za 4. novembar, a prethodno je trebalo da bude organizovano 2. septembra. Početna cena ostaće ista - 3,1 miliona evra, ali u gradu očekuju da će sa povećanjem broja zainteresovanih porasti i cena na javnom nadmetanju. 

- Rok je pomeren na zahtev zainteresovanih kupaca koji su tražili produženje kako bi mogli da obezbede novac za depozit. Prvobitan rok od 15 dana bio je prekratak za učesnike iz drugih država zbog komplikovanih procedura transfera novca iz inostranstva - kaže Dragutin Nenezić, pomoćnik šefa kabineta Beograda, zadužen za investicije.

 

Share