Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi hotelski lanac stiže u Beograd?

Za dve zgrade nekadašnje Beobanke na Zelenom vencu zainteresovani su hotelijeri, kompanije koje se bave upravljanjem nekretninama i jedna strana firma koja bi da preseli centralu u Beograd.

Svi oni dobiće još jednu šansu, ovoga puta na šestom javnom nadmetanju za kupovinu zgrade od 13 spratova i objekta ispred sa pet etaža. Zbog velikog interesovanja Gradska uprava Beograda nedavno je pomerila rok za dostavljanje ponuda na 31. oktobar. Nadmetanje je zakazano za 4. novembar, a prethodno je trebalo da bude organizovano 2. septembra. Početna cena ostaće ista - 3,1 miliona evra, ali u gradu očekuju da će sa povećanjem broja zainteresovanih porasti i cena na javnom nadmetanju. 

- Rok je pomeren na zahtev zainteresovanih kupaca koji su tražili produženje kako bi mogli da obezbede novac za depozit. Prvobitan rok od 15 dana bio je prekratak za učesnike iz drugih država zbog komplikovanih procedura transfera novca iz inostranstva - kaže Dragutin Nenezić, pomoćnik šefa kabineta Beograda, zadužen za investicije.

 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...