Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Obroci po Ajurvedskim principima

 

Jednodevna interaktivna radionica vegetarijanskog kuvanja zakazana je za 11. septembar 2016. Održaće se u joga studiju Bhakti Hub u Beogradui, a završiti sa delikatesnim obrokom za sve učesnike. Radionicu će voditi Marija Kojčinović, vege šef i ljubitelj filozofije hrane, dok će učesnici učiti da pripremaju Katchori – pecivo punjeno začinjenim dalom i zelenim mangom, Dal Makhani – ljuta čorba od crnog pasulja, jelo od grilovanih patlidžana sa jogurtom, Nan – kućnu varijantu indisjkog hleba, Čatni – slatko-ljuto jelo od kruški i urmi i sirov kolač od malina i kokosovog ulja. Svi vege obroci koji će se pripremati su zasnovani na generalnim principima drevne vedske nauke o zdravom životu – Ajurvede. 

Share

Najnovije vesti


Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.



Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.



Nekoliko lekcija o zdravoj ishrani

Život je suviše kratak da bi se preskakala dobra klopa, dobro vino i dobar provod, zar ne?



Svetski dan sajmova

očetkom juna je Beogradski sajam, nosilac sajamske industrije u ovom delu Evrope, obeležio Svetski dan sajamske industrije (Global Exhibition Day).



8 tamburaša od bronze dočekuju goste u vinariji Zvonko Bogdan

Godine 2014, Zvonko Bogdan poželeo je da jedno njegovo vino posveti ljudima koji su kako kaže „ceo život proveli na bini, pola metra iza njega.”