Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Najbolji letnji DJ hit

Za izvodjača najboljeg Chipsy letnjeg DJ hit-a, proglašen je DJ Pessto, na velikom Chipsy DJ Tour finalu koje je održano, u subotu na Adi Ciganliji.

Te večeri nastupali su DJ M.A.X, DJ Pessto, kao i DJ Dujak, finalisti uzbudljivog Chipsy DJ Tour takmičenja. Popularni DJ duo The Beatshakers pružio je odličnu muzičku podršku, kao i na svim održanim žurkama do sada. Veliki broj ljubitelja dobrog elektronskog zvuka okupio se da uživo proprati proglašenje pobednika takmičenja. Odličan izbor numera koje su puštali talentovani Di-džejevi, mnogo dobre zabave uz Chipsy, zanimljive igrice i puno poklona, stvorili su uzavrelu atmosferu i nezaboravnu žurku za veliki broj posetilaca na Adi.

Izvođači su imali zadatak da naprave originalni DJ hit u trajanju do 20 minuta, a nakon selekcije deset najboljih numera, Chipsy fanovi su odabrali tri finalne koje su se takmičile za titulu Chipsy letnji DJ hit. Svi finalisti su iskazali izuzetan talenat i veliki potencijal, a pobedio je DJ Pessto -Predrag Stojkov, koji ima 18 godina i dolazi iz Surdulice. 

U okviru Chipsy DJ Tour turneje po gradovima Srbije održane su sjajne žurke u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. 

Share

Najnovije vesti


Isprobajte najbolji šampanjac na svetu!

Vrhunska vina, prestižna pića i destilati drugi put pred srpskom publikom, u ekskluzivnom okruženju salona Wine MartInspirativni događaji na sajmu ProWein 2019 (17-19. mart)

Diseldorf će u martu po 25. put biti domaćin vinskoj industriji sveta. Na najznačajnijem sajmu vina i alkoholnih pića ProWein 2019 od 17. do 19. marta u deset izložbenih hala oko 6.800 izlagača prezentovaće vinske regije iz svih krajeva sveta....Otvoreni sajmovi turizma, vina i ugostiteljstva

Ljajić: Cilj je 1,7 milijardi dolara od turizma u 2019.Jubilarni 25. ProWein

Jubilarni 25. ProWein (17-19. mart): 25 godina uspeha. U martu sajam ProWein slavi svoju 25-godišnjicu postojanja. Tokom 25 godina duge istorije ProWein je zabeležio enormni porastBakšiš naš nasušni

 Bakšiš među ugostiteljima poprima poruku pripovetke Tamni vilajet – ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se...