Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Najbolji letnji DJ hit

Za izvodjača najboljeg Chipsy letnjeg DJ hit-a, proglašen je DJ Pessto, na velikom Chipsy DJ Tour finalu koje je održano, u subotu na Adi Ciganliji.

Te večeri nastupali su DJ M.A.X, DJ Pessto, kao i DJ Dujak, finalisti uzbudljivog Chipsy DJ Tour takmičenja. Popularni DJ duo The Beatshakers pružio je odličnu muzičku podršku, kao i na svim održanim žurkama do sada. Veliki broj ljubitelja dobrog elektronskog zvuka okupio se da uživo proprati proglašenje pobednika takmičenja. Odličan izbor numera koje su puštali talentovani Di-džejevi, mnogo dobre zabave uz Chipsy, zanimljive igrice i puno poklona, stvorili su uzavrelu atmosferu i nezaboravnu žurku za veliki broj posetilaca na Adi.

Izvođači su imali zadatak da naprave originalni DJ hit u trajanju do 20 minuta, a nakon selekcije deset najboljih numera, Chipsy fanovi su odabrali tri finalne koje su se takmičile za titulu Chipsy letnji DJ hit. Svi finalisti su iskazali izuzetan talenat i veliki potencijal, a pobedio je DJ Pessto -Predrag Stojkov, koji ima 18 godina i dolazi iz Surdulice. 

U okviru Chipsy DJ Tour turneje po gradovima Srbije održane su sjajne žurke u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. 

Share