Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Fejsbuk post doveo 500 ljudi u restoran

Sve je počelo krajem avgusta kada je Kolin ušao u jedno prijatno mesto pod nazivom Whitbie’s Fish & Chips, u Letbridžu, u Kanadi. Iznenadio se kada je video da je samo jedna osoba bila u restoranu –sedamdesetogodišnji vlasnik Džon MekMilan. 

Ros je poručio specijalitet od ribe iverak i zapazio da je mesto prilično čisto i uredno. Kolin je zatim pitao vlasnika, Džona, kako mu ide posao, i uznemirio ga je odgovor starijeg gospodina -Nije mogao da privuče mušterije već duže vreme, i nije mogao ni sebi da isplati platu.

Ros mu je ponudio pomoć u reklamiranju restorana i objavio post na svom Fejsbuk profilu, koji je Džonovom restoranu doneo stotine mušterija.

Već posle nekoliko dana Whitbie’s je imao 400 mušterija, a prošlog petka je ta brojka porasla na preko 500. Reklama na Kolinovoj stranici koja je imala oko 8.000 šerova, glasila je:

-Danas sam po prvi put posetio Whitbie’s Fish & Chips, u kome je bio samo jedan sedamdesetogodišnji gospodin, vlasnik restorana. Pitao sam ga kako ide posao, i rekao je da na kraju dana ne može sebi ni platu da isplati. To me je uznemirilo. Želeo bih da ljudima ide dobro, pogotovo tom sedamdesetogodišnjaku. Vlasnik je veoma uglađeni gospodin, zato pozivam sve u Letbridžu da šeruju ovaj post i podrže vrednog čoveka, koji to zaista zaslužuje.

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.



T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.



Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.



Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...



Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.