Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Donacija SOS Dečjem selu u Kraljevu

Kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Metro Cash & Carry Srbija donirale su obuću i školski pribor za sva 84 štićenika SOS Dečjeg sela i Zajednice mladih u Kraljevu. Ovom prilikom organizovano je i celodnevno druženje poznatih ličnosti i zaposlenih u kompanijama sa decom, SOS mamama i osobljem u Selu. 

- Poklon paketi sa školskim priborom i obućom za početak nove školske godine koje su nam pripremile kompanije Metro Cash & Carry Srbija i Coca-Cola HBC Srbija veoma su obradovali i decu i nas. U Dečjem selu se trudimo da svakom detetu koje je smešteno kod nas, detinjstvo učinimo lepšim, brinemo o njihovom zdravlju, obrazovanju, pomažemo  da razviju svoje potencijale u skladu sa svojim mogućnostima. Posebno smo zahvalni što su obe kompanije odlučile da sa decom i ostalim stanovnicima Dečijeg sela provedu čitav dan u druženju kroz niz zajedničkih aktivnosti koje su osmislili i organizovali - izjavila je direktorka SOS Dečjeg sela Kraljevo Borka Lukić.

Celodnevno druženje sa mališanima iz SOS Dečjeg sela Kraljevo bilo je ispunjeno zajedničkim pripremanjem ručka sa članovima Juniorskog kluba kuvara Srbije, koje je predvodio mentor, rukovodilac Metro HoReCa centra Uroš Urošević i Minjom Bogdanovski, autorkom bloga Minjina kuhinjica, a bile su organizovane i igre bez granica u kojima su učestvovale i poznate ličnosti, dajući svesrdnu podršku ovoj inicijativi dveju kompanija.

Share